Street Station

Galleri Inuit

Ladegårdsgade 6

9000 Aalborg

 

Tlf.: 98 12 18 88

 

kw@inuit9000.dk

www.inuit9000.dk

Åbningstider: Tirsdag til fredag 10.00-17.00 - Lørdag 10.00-14.00 - Søndag og mandag lukket

 

For godt 3 1/2 år siden blev Street Station skabt. Blod, sved og tårer blev lagt i projektet. Frida Still Vium kæmpede, i tæt samarbejde med UngAalborg, for overlevelsen og udviklingen af stedet. Unge kunstnere kæmpede om at få lov til at komme under Street Stations vinger, for at være en del af den nye urban art bevægelse i Aalborg.

 

Al det hårde arbejde belønnede sig; Street Station voksede og voksede. Flere kunstnere kom til. Flere ressourcer kom til. Det samme gjorde nye smukke lokaler, placeret i Aalborgs hjerte.

 

Sidenhen har rigtig mange stiftet bekendtskab med det nye spænende kunst-kollektiv Street Station, samt Frida og de andre dygtige kunstnere i Street Station.

 

Èn af dem er Kurt Wolfsen. Siden Fridas begyndelse og siden Street Stations opstart, har han haft et øje på studiets udvikling og en stor interesse i de unges kunst. På baggrund af hans passion for kunsten, hans mere end 40 års erfaring som gallerist og hans hjerte for unge, besluttede Kurt og Frida at afholde en gruppe udstilling, udelukkende for unge spirende kunstnere i Aalborg.

 

Fridas ansvar var at samle dygtige kunstnere fra Street Station og Aalborg. Kunstnere der havde noget at byde på, evner at imponerer med og værker som repræsenterer den nye stil og den nye generation.

 

Kurts ønske var at åbne sine døre for de unge og det nye. At sammesmelte den erfarne, klassiske og anerkendte kunstkultur, med den nye bevægelse, den nye stil og de unge kunstnere, som brændte så meget for samme anerkendelse og samme indflydelse på kulturen.